Wannahave: Hollandaisas flipflops

Een nieuwe sensatie op de Nederlandse schoenenmarkt zijn de Hollandaisas flipflops. Naast Havaianas en Ipanema flipflops, zijn Hollandaisas dé nieuwkomer op het gebied van slippers. Voor de Nederlandse shoejunks dé wannahave van deze zomer!

Hollandaisas

Nieuw, spectaculair, in vele kleurcombinaties en diverse leuke designs. Voor op het strand of onder een leuk zomerjurkje of jeans. Hollandaisas passen overal onder. Schaf je een paar aan dan steun je ook direct een goed doel: de Mentelity Foundation, bedoeld om kinderen en jong volwassenen met lichamelijke beperkingen aan het sporten te krijgen.

Kijk snel op de webshop van Hollandaisas welke leuke slippers ze allemaal hebben: hollandaisas.nl Je zult zien dat de kleurenslippers zonder design allemaal € 14,95 kosten en die met een leuke print € 17,50. Goed om te weten: de slippers van Hollandaisas vallen iets kleiner. Heb je een maat 38? Ga dan voor maat 39/40.

Online bestellen

Als je ze bestelt en je besteedt meer dan € 100 dan betaal je geen verzendkosten. Onder de € 100 betaal je € 2,75 voor TNT envelop post of € 5,75 voor PDP pakketpost. Ben je niet tevreden en wil je ruilen?  Dan kan dat binnen 14 dagen, je betaalt wel de verzendkosten ervoor. Is het artikel beschadigd of een verkeerd model geleverd dan is retourneren kosteloos.

Wat let je een paar leuke Hollandaisas te bestellen. Je loopt er fashionable mee over de straat of op het strand en je steunt er nog een goed doel mee ook.