De loafers van L.K. Bennett herfst winter 2013

Loaf · ER – 1) Instapschoen 2) Instapper 3) Een leren schoen zonder veters, met een lage platte hak.

Het Britse merk L.K. Bennett steekt deze herfst de loafer in een nieuw jasje. De klassieke instapschoen zoals we die kennen wordt deze winter nieuw leven ingeblazen. De schoen die afkomstig is uit de herengarderobe wordt in de herfst winter collectie van 2013 gegoten in een vrouwelijke vorm. Dat betekent mooie gevormde en slanke silhouetten. Vergeet grove designs, bij L.K. Bennett staat vrouwelijkheid deze winter hoog in het vaandel. De loafer is verkrijgbaar in typische herfst kleuren zoals dieprood, legergroen en zwart.

De loafers van L.K. Bennett herfst winter 2013. Bekijk hier de loafers van L.K. Bennett uit de nieuwe herfst winter collectie van 2013/2014. Ontdek 't hier.

De loafer, een ideaal schoentje voor naar kantoor en dé perfecte vervanger van de hoge hak. Wie denkt dat elegantie gelijk staat aan hoge hakken heeft het mooi mis! Loafers zijn by far een ideaal alternatief voor een stel high heels. Dus ook op kantoor en tijdens een chique diner zijn loafers een goede keuze. Tip: draag onder een vrouwelijk tweedeling pak of een plooirokje. Sexy & feminine is hot deze winter!