Customize je eigen Ferragamo schoenen!

Als we denken aan Ferragamo dan moet je het schoentje de ‘Vara’ zeker ook kennen. Deze beroemde hakken zijn een icoon op het gebied van schoenen. Invloedrijke mensen als Margaret Thatcher en celebs als Marilyn Monroe hebben dit schoentje gedragen. De kans dat je deze schoenen als klein meisje hebt aangetrokken van je oma, is dan ook niet ondenkbaar. Omdat de ‘Vara’ in 2013 dit jaar 35 jaar bestaat, heeft Ferragamo een heel leuk project gelanceerd. Je kan namelijk je eigen Vara schoenen customizen! Je eigen gecreëerde Ferragamo… klinkt als muziek in de oren!

It-girls

Het project wordt gepromoot door grote namen uit de modewereld. Denk daarbij aan it-girls als  Miroslava Duma, Olivia Palermo en Victoria’s Secret Angel Lily Aldrige. Tout modeland is te bewonderen op een paar eigen gemaakte Vara’s. En jij binnenkort ook! Want Ferragamo laat shoejunks voor het eerst hun eigen Vara’s ontwerpen.

Vara ballerina 

Bij de Vara denk je aan meteen aan de ultieme granny chic look. Deze ballerina met een klein hakje en een strik op de neus ziet  er op het eerste gezicht wat tuttig uit, maar niets is minder waar! Deze ballerina is met tal van outfits en looks te combineren. Inspiratieloos? Bekijk de celebs in de campagne en laat je inspireren.

Customize

Je kan de eigen kleur kiezen van de ballerina, maar ook die van de strik op de ballerina.  Verder kan je de kleur van het hardware zelf bepalen: goud of zilver en kan je je initialen laten graveren op het metalen plaatje achterop de ballerina. Erg persoonlijk en fashionable tegelijk!