Design je eigen custom made schoenen!

Welke Shoejunk droomt er niet van om eens zijn of haar eigen schoenen te designen. Gewoon helemaal hoe jij het wil hebben! De kleuren, de materialen, de vorm van de schoen. Gelukkig kan dat nu bij het creatieve bedrijf Shoes Of Prey. Dit schoenenbedrijf maakt het mogelijk om je eigen custom made schoenen te creëren met slechts een paar drukken op de knop.

Design je eigen custom made schoenen met Shoes of Prey. Ontdek alles over het designen en creëren van je eigen custom made schoenen bij Shoes of Prey.

Creëer de perfecte schoenen

Binnen no time creeer je je eigen droomschoenen en bovendien is het heel makkelijk. Je begint met het kiezen van een stijl. Ga voor een ballerina, pump, extra high heel, gladiator, enkellaarsje etc. De keuze is aan jou en het aanbod is veelzijdig en uitgebreid! Vervolgens kom je terecht in een scherm waarop je de schoenen in 3D ziet. Aan de rechterkant staat de werkbalk. Hierin kun je zelf bepalen welke kleuren, materialen en stoffen je voor je schoenen wil. Kortom, een droom die uitkomt voor de echte Shoejunk!

Design je eigen custom made schoenen met Shoes of Prey. Ontdek alles over het designen en creëren van je eigen custom made schoenen bij Shoes of Prey.

Handmade

Alle schoenen worden met de hand gemaakt en er worden alleen de beste materialen hiervoor gebruikt. Je weet dus dat je zowel een fabulous eigen creatie in de kast hebt staan gemaakt van een premium kwaliteit. En gelukkig wordt er wereldwijd geleverd dus ook de Nederlandse fashionista’s kunnen terecht op Shoes of Prey. Onder andere gespot in de Vogue, Grazia, Marie Claire en zelfs bij Oprah. Need we say more?

Meer weten over Shoes of Prey. Bekijk het filmpje hieronder!