Clicktight: nooit meer veters strikken!

Heb je ook altijd zo een hekel aan losrakende veters. Steeds maar opnieuw strikken, strikken en nog eens strikken. Vooral tijdens het hardlopen kan dit echt in de weg zitten. Gelukkig is dat probleem nu opgelost met Clicktight: een veter-klik systeem waardoor deze niet meer losraken! Dus vergeet bukken, dubbele knopen en struikelen over je losse veters. Met Clicktight zijn deze problemen met slechts een klik opgelost! Hoe cool is dat!

Clicktight is right!

Perfect voor shoppen, wandelen of een rondje hardlopen door het park, met Clicktights hoef je nooit meer te bukken om die vervelende losrakende veters te strikken. Ideaal, praktisch maar bovenal een must voor echte Shoejunks! 

Alles over Clicktight: het klik-vetersysteem waarbij de veters nooit meer loslaten. Met Clicktight kun je ongestoord hardlopen, shoppen en wandelen!

Hoe werkt het?

De ClickTight systeem knijpt de veters vast van sportschoenen. Als je de ‘klik’ hoort weet je dat de veters strak zitten en vast blijven zitten. Natuurlijk kun je de veters met Clicktight ook zo weer losklikken.

Alles over Clicktight: het klik-vetersysteem waarbij de veters nooit meer loslaten. Met Clicktight kun je ongestoord hardlopen, shoppen en wandelen!

Profs love it!

Ook is het Clicktight systeem al getest door professionele atleten en wat blijkt? Ook in situaties van duizenden kilometers rennen blijft het klik-systeem overeind. Kortom, strak en duurzaam. Dus ben je een echte hardloop- fan? Probeer dan eens de Clicktight! Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en er is zelfs een reflecterend design waardoor je opvalt in het donker. 

Beeld: Clicktight