Cameron Diaz lanceert schoenenlijn in het najaar van 2014

Haar eigen boek is nog maar net uit, maar Cameron stort zich alweer in een nieuw project. Van haar eigen The Body Book naar een schoenenlijn. Cameron Diaz is een echte duizendpoot en treedt in de voetsporen van Cheryl Cole en Sarah Jessica Parker met de lancering van een eigen schoenencollectie.

Californische stijl

in 41-jairige actrice zal haar chique Californische stijl presenteren in de herfst van 2014 voor het schoenenmerk Pour La Victoire.  De collectie zal verkrijgbaar zijn via ShopStyle en zal bestaan uit hakken en laarzen. De prijzen liggen tussen de £150 and £300, wat neerkomt op €180 en €370 euro.

Cameron werd artistiek directeur van PLV in de zomer van 2013 waar ze zich bezig hield met het verfijnen en samenstellen van de collectie.  ‘’Toen ik bij Pour La Victoire kwam zag ik meteen het potentieel van het merk omdat PLV geen eigen identiteit had. Het was een beetje all over the place. Ik zag dit dus als een kans’’. aldus Cameron.

Charlie’s Angels

in de collectie is rekening gehouden met zowel comfort als stijl. Zo voegde de actrice wat ‘sophistication’ toe aan de collectie door middel van designs met enkelbandjes en schoenen met een lage hak. ‘’Voor beide  Charlie’s Angels films droegen we hakken. We renden op hakken en deden kung fu op high heels. We deden niet alsof. De functie van de hak is dus een belangrijk ding voor mij’’, aldus de actrice turned designer.