Kerstman sneakers Jeremy Scott Adidas

Het is bijna kerst! Tijd dus om een leuke outfit samen te stellen voor de feestdagen. En om in de kerstsferen te komen hebben we een paar leuke sneakers gespot van Jeremy Scott voor Adidas: de Santa Claus sneakers! De meningen over deze sneakers zullen verdeeld zijn, want tijdloos? Dat zijn ze natuurlijk niet. En om nou voor twee dagen per jaar een paar sneakers aan te schaffen??

Deze high top sneakers zijn voorzien van een grote kerstman knuffel op de voorkant. De kleuren wit en rood die natuurlijk symbool staan voor Santa Claus maken het helemaal af. Dus zin in iets anders? Ga deze kerst all the way en doe eens gek!

 Kerstman sneakers Jeremy Scott Adidas. Alles over de kerstman Santa Claus sneakers van Jeremy Scott Adidas. Gezellig, grappig, opvallend en leuk!

Met deze sneakers kom je heel dicht in de buurt. Helaas heb je niets meer aan deze sneakers na de kerstdagen en is de kans groot dat je ze weer ver in de kast verstopt. Maar gelukkig kun je de sneakers er elk jaar weer uithalen voor een onvergetelijke kerst.