So Kate Louboutin pumps

Er is een nieuwe musthave in town genaamd de So Kate pump van Louboutin. Al menig celeb werden gespot met een paar So Kate’s aan de voeten! Onder andere  Blake Lively, Kristen Stewart en Jessica Biel paradeerden over de rode loper op de nieuwe it-pump van Louboutin. Een nieuw jaar met nieuwe musthaves en daar horen deze rode zooltjes zeker bij!

So Kate Louboutin

De So Kate pump wordt gelanceerd in verschillende kleuren en materialen en bevat een hakhoogte van 12 centimeter. Geen schoen voor amateurs dus! Door de extra dunne hak lijkt balanceren nog moeilijker, dus high heel lovers watch out! Naast het basickleuren palet gaat Louboutin deze zomer ook voor iets kleurrijkers met deze gevaarlijke slangenprint.

So Kate Louboutin pumps. Alles over de So Kate Louboutin pumps: een nieuwe it-schoen in schoenenland. We heart it! Bekijk deze musthave hier.

 

Een mix van oranje, nachtblauw en crème zorgen ervoor dat deze So Kate’s behoren tot echte statement makers. Met een basic outfit zorg je ervoor dat deze schoenen in de spotlight staan. Ga dus voor rustige kleuren als zwart en wit en voeg hier en daar een oranje accent toe aangezien deze kleur terugkomt in de pumps!

Hebben? De schoenen kosten  €785 en zijn verkrijgbaar via Netaporter.com