Bruidsschoenen van Brian Atwood

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje en heb je nog geen geschikte schoenen gevonden? Dan moet je misschien een kijkje nemen bij de nieuwe bridal collectie van schoenendesigner Brian Atwood. Hij lanceert aankomende zomer een geweldige schoenencollectie voor soon to be brides. Een must see, zeker als je gaat trouwen!

Brain Atwood De bruidsschoenen van Brian Atwood. Bekijk hier de bruidsschoenen van Brian Atwood en bestel zijn bruidsschoenen online. Ontdek hier alles over!

Brian Atwood staat bekend om zijn luxe en elegante schoenen. Celebs zijn dol op zijn creaties en Atwood’s schoenen paraderen regelmatig over de rode loper. Gelukkig kan je straks ook naar het altaar lopen in Brian’s prachtige schoeisel. De collectie bestaat uit 13 verschillende footwear stijlen en zijn allemaal voorzien van een hoge hak. Kan ook niet anders, aangezien high heels een synoniem zijn voor Brian Atwood. Verder bevat de collectie ook een clutch bezaaid met Swarovski stenen. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende materialen en stoffen voor jouw perfecte bruidsschoenen. Denk aan nude satijn en wit leer. De echte showstopper uit de collectie? Een paar pumps bezaaid met kristallen en hortensia bloemen. De kers op de bruidstaart kan je zeggen.

Luxe schoenen, luxe prijzen 

Budget bruiden opgelet! Want de pareltjes van Atwood zijn allesbehalve goedkoop. Luxe schoenen hebben luxe prijzen, dat geldt ook voor deze collectie. Prijzen van de bruidscollectie ligt tussen de 690 euro en 4000 euro. Maar ach je trouwt maar één keer… toch?

Online 

Hebben? De schoenen zijn exclusief verkrijgbaar in Atwood’s flagshipstore in New York en via brianatwood.com. Vanaf juni 2013 kunnen toekomstige bruidjes hun hart ophalen! Dus ben je tegen die tijd in New York? Sla dan een bezoek aan zijn winkel zeker niet over. Geen plannen om naar de States te gaan? Bekijk en shop de collectie dan makkelijk online. Yes, I do!