Slangenprint schoenen bij Topshop

Slangenprint is een van de schoenen modetrends van aankomend najaar. Maar het lijkt erop dat ze bij Topshop alvast vooruit lopen op de zaak. Deze ANGRY SNAKE SLASH BOOTS zijn namelijk afkomstig uit de nieuwe voorjaarscollectie van de modeketen.

Op de catwalk

Gespot bij Gucci, Pucci en Versace op de catwalk: boots voorzien van een slangenprintje. In allerlei kleuren komt de slangenprint aankomende winter voorbij. Van jassen bij DSquared tot tassen bij Tod’s en laarzen bij Versace. Maar ook kunnen we dit gevaarlijke printje ook verwachten bij de betaalbaardere modeketens. Gelukkig doet Topshop alvast mee.

Slangenprint schoenen bij Topshop. Alles over deze geweldige slangenprint schoenen bij Topshop. Een musthave voor 2014 en voor de echte fashionista!

Kenmerken

Deze enkelbooties zijn voorzien van een grijs-blauw slangenprintje. De boots zijn gemaakt van 100% leer en hebben een hakhoogte van 10 centimeter. De vele straps en de puntneus zijn extra opvallend in combinatie met de slangenprint. Hebben? De booties kosten € 110 en zijn online verkrijgbaar via Topshop.