Bizar: schoenen gemaakt van opgezette dieren!

Een vrouw heeft haar obsessie met taxidermie veranderd in een trendy onderneming. Ze heeft namelijk een  schoenencollectie ontworpen van opgezette dieren! Hoe bizar is dat.

De 29-jarige Divya Anantharama heeft van haar passie en studie een combinatie weten te maken die wel erg opmerkelijk is. Ze is afgestudeerd aan het Pratt Institute als schoenontwerpster maar heeft daarnaast een passie voor het  snijden in dieren om ze vervolgens op te zetten. Misschien komt Divya je bekend voor. Ze is namelijk ook te zien als ‘dode dier verslaafde’ op TLC in de serie My Strange Addiction.

Mussen op je pumps

Met behulp van een prijs van 10.000 dollar heeft ze de collectie kunnen ontwerpen. Tot haar collectie behoort onder andere een paar hakken versierd met metallic zilveren schalen, kwarts kristallen en echte mussen. Would you dare to wear?

Hebben?

De schoenen zijn verre van goedkoop!  De prijzen voor de bizarre schoenen kosten naar verwachting tussen de $ 2.500 en $ 3.000 dollar. Absoluut geen koopje dus. Ms Anantharaman zal naar verwachting de collectie aankomend najaar lanceren. We moeten dus nog even wachten tot de schoenen verkrijgbaar zijn.

Ontzettend populair

Blijkbaar is er veel animo voor het leren opzetten van dode dieren. Divya geeft namelijk ook les in het opzetten van dieren en die lessen zitten vol! Voor 110 dollar per uur leer je alles over de fascinerende anatomie van vogels, herten en knaagdieren. We moeten wel zeggen dat Divya’s creaties gezien kunnen worden als kunst. Je vergeet bijna dat het om echte dode dieren gaat. Wat vind jij?

Schoenen gemaakt van opgezette dieren! Bekijk hier schoenen gemaakt van opgezette dieren! Ontwerpster Divya Anantharama is het brein hierachter.

Schoenen gemaakt van opgezette dieren! Bekijk hier schoenen gemaakt van opgezette dieren! Ontwerpster Divya Anantharama is het brein hierachter.