Musthave: Zara fashion bikerboots met gespen

Deze Zara fashion boots zijn helemaal te gek! De stoere bikerboots veroveren nog steeds de mode harten van menig Shoejunk en zijn dit jaar niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Bovendien zijn bikerboots één van de schoenentrends van aankomende winter. Het leuke van deze laarzen is dat ze niet helemaal dicht zijn en dat er dus een stukje van je huid te zien komt. Super stoer maar toch ook een tikkeltje sexy.

Buckle up!

Verder zijn de laarsjes voorzien van leren bandjes en zilveren gespen aan de zijkant. De boots zijn gemaakt van 100% leer en kosten 119 euro. Ook hebben de laarsjes een kort hakje van 4 cm, gelukkig een hoogte waar de meesten van ons zonder problemen op kunnen lopen.

Online

Je kunt momenteel deze laarsjes van Zara online bestellen via de site. Als je er voor kiest de laarsjes af te halen in de winkel, dan kan dat gratis! Je kunt kiezen in welke Zara jij jouw bestelling wilt ophalen, lekker makkelijk en handig dus. Liever niet de deur uit? Dan kun je de bestelling ook laten bezorgen. Hiervoor moet je wel iets extra betalen. Standaard houdt in  3-5 werkdagen daar betaal je €3,95 voor. Meteen hebben? Dat kan met Express. Dan krijg je binnen 24-48 uur jouw bestelling opgestuurd op werkdagen. Dit kost €9,95 extra.