Alberto Guardiani’s populaire lipstick heels

Je hebt ze vast weleens voorbij zien komen op een mode- of beautyblog, de lipstick heels van Alberto Guardiani zijn namelijk nog steeds razend populair. Een mix tussen fashion en beauty die samenkomen in deze opvallende pumps: hoe cool is dat!

Alberto Guardiani

Lekker glamorous en over de top zijn deze pumps afkomstig uit de gouden handen van ontwerper Alberto Guardiani waarvan de hak bestaat uit een rode lippenstift. De pump zelf is al opvallend genoeg, maar je kunt ook kiezen uit verschillende kleuren.  Zwart is chique, maar voor een avondje uit kun je ook gaan voor een holographic design.

alberto guardiani

Tussen kunst en kitsch

We begrijpen best dat je deze pump een beetje kitscherig kan vinden, maar voor de echte glam girls is niets te veel! De hak heeft de vorm van een echte lipstick en loopt net als een echte lippenstift in een punt. Het voelt dus net aan alsof je stiletto’s draagt. Je moet er wel op kunnen lopen, want als je niet gewend bent om op hakken te lopen raden we je aan eerst even te oefenen.

Prijs

Een rode lippenstift kost aanzienlijk minder, voor deze pumps van Alberto Guardiani betaal je 806 dollar omgerekend zo´n € 590 euro.