Fanny Neguesha werkt samen met Giuseppe Zanotti

Italië is inmiddels uitgeschakeld voor het WK 2014, maar dat wilt niet zeggen dat dit ook geld voor de voetbalvrouwen! Fanny Neguesha, de kersverse verloofde van voetballer Mario Ballotelli, was tijdens het WK in Brazilië een graag geziene WAG (Wife and Girlfriends) op de tribunes. Haar sexy outfits zorgden voor veel likes net als haar mooie Beyoncé-achtige looks! Blijkbaar is dit ook niet onopgemerkt gebleven in de modewereld, want ook Giuseppe Zanotti werkt samen met de Belgische schone.

Giuseppe Zanotti

Schoenenkoning Giuseppe Zanottie maakte voor Fanny custom made high heels voor het WK. Speciaal voor het 24-jarige model toverde Giuseppe een paar West x Giuseppe Zanotti “Cruel Summer” sandalen om tot echte WK-proof schoenen. Eén kant bevat de kleuren blauw, geel en groen verwijzend naar Brazilië en de andere high heel van het paar is ondergedompeld in de kleuren groen, wit en rood, de kleuren van de Italiaanse vlag.

Fanny Neguesha by Giuseppe

Op haar Instagram account deelde Fanny de foto van haar speciale Giuseppe Zanottie hakken met als onderschrift: Thank u my friend Giuseppe for this collaboration Neguesha Shoes by Giuseppe Zanotti i am so proud #neguesha #style #shoes #worldcup2014.