Adidas Stella McCartney 2015 nieuwe collectie

We konden al eerder genieten van Stella McCartney voor Adidas en now she’s back! Adidas doet het goed, want het sportmerk werkte eerder ook al samen met Pharrell Williams en Raf Simons.

Adidas StellaSport

Ja, de samenwerking tussen Stella en Adidas is weer een collectie van sportkleding, maar dit keer voor een wat jongere doelgroep. De sportcollectie bestaat uit verschillende kledingstukken, schoenen en accessoires. De items kun je zowel tijdens het sporten als in het dagelijks leven dragen. Hierdoor wordt het creëren van een sporty chic look nog makkelijker. 

Adidas Stella McCartney 2015 nieuwe collectie. Alles over de nieuwe collectie voor 2015: te koop 15 januari van sportmerk Adidas en Stella McCartney.

Adidas by Stella McCartney

Stella McCartney is een bekende ontwerpster bij Adidas, ze riepen samen in 2005 namelijk al de Adidas by Stella McCartney-lijn in het leven. Die zal dit jaar dus al 10 jaar bestaan! Tijd voor een nieuwe lijn hebben ze vast gedacht bij Adidas! De nieuwe kledinglijn zal bestaan uit kleurrijke ontwerpen, die precies bij de doelgroep passen: ‘girls’.

Adidas Stella McCartney 2015 nieuwe collectie. Alles over de nieuwe collectie voor 2015: te koop 15 januari van sportmerk Adidas en Stella McCartney.

Wat, waar, wanneer?

De kleurrijke, jeugdige lijn zal vanaf 15 januari te koop zijn en de prijzen zullen goedkoper zijn als de huidige Stella McCartneylijn, gunstig voor de ‘arme’ studenten onder ons die er toch fashionable uit willen zien tijdens het sporten!

Tekst Karlijn van Mil