Musthaves: Converse All Stars voor kids!

Op de Musthaves: Converse All Stars sneakers voor kids. Bekijk hier de musthaves van 2013. De Converse All Stars sneakers voor kids. Ontdek ze hier!dag van vandaag zijn Converse All Stars nog steeds populair en zeer geliefd bij de kids. Papa’s en mama’s zijn er dol op en kopen deze leuke sneakers volop voor hun hippe kroost. Hoge en lage modellen gemaakt van canvas of leer en in alle kleuren blijven deze baskets de essentiële schoenen voor je baby of kind. De Converse All Stars sneakers zijn er in de maten 17 tot en met 35. Je kan dus niet vroeg genoeg beginnen! Benieuwd naar de modellen voor de shoejunks in spé? Wij hebben ze hier voor je op een rij gezet!

Converse First Star 

Voor de allerkleinste poezelige voetjes is er de Converse First Star in wit en en rood/wit. Een veterschoentje met een ronde neus geheel gemaakt van textiel. De First Star is er in de maten 17 tot en met 20.

Prijs: €29,95

Converse Chuck Taylor sneakers

In de kleuren blauw, zwart, rood en rose is deze mini sneaker er in de maten 17 t/m 19. Een leuk origineel tennisschoentje voor je baby van textiel met een rubber zooltje en vetersluiting.

 Prijs: € 20 

Converse Street Ox 

Voor de iets ouder en grotere voeten is er de Converse Street Ox In de kleuren blauw en rood en de maten vanaf 27 t/m 35. Een lage sneaker van textiel met vetersluiting en rubber zool.

Prijs: €44,96

Musthaves: Converse All Stars sneakers voor kids. Bekijk hier de musthaves van 2013. De Converse All Stars sneakers voor kids. Ontdek ze hier!

Converse Chuck Taylor Easy Slip

Een traditionele hoge sneaker in blauw in de maten vanaf 20 tot en met 35.

Wie heeft een sneaker als deze niet gedragen als sportschoen op school.

Blijft een lekker robuust modelletje voor het zware werk (ruwe klanten).

Prijs: € 49,95Musthaves: Converse All Stars sneakers voor kids. Bekijk hier de musthaves van 2013. De Converse All Stars sneakers voor kids. Ontdek ze hier!

Converse Super Sneaker 

Nog een leuk model om het af te leren. De super is een ijzersterke Converse hoge sneaker die meest verkrijgbaar is in de wat grotere kindermaten. De sneaker is in de kleur grijs met paarse afwerking en veters. De schacht is omvouwbaar en de uitvoering is in textiel met een kunststof zool.

Prijs: € 48,95

All Stars online

En zo kunnen we nog wel even doorgaan met een opsomming van Converses All  Stars voor je kleine lievelingen. Ga eens op zoek in de schoenenwinkels in de buurt die deze fashionable sneakers verkopen

Een goed alternatief is online te winkelen bij bijvoorbeeld Spartoo.nl of Zalando.nl en eens kijken wat ze daar allemaal hebben in de All Stars. Beide webshops berekenen geen verzendkosten voor levering en retourneren.  Wat let je dus om een leuk paar Converse sneakers te bestellen. Sla dus je slag.

Converse All Stars

Opgericht in 1908 als de Converse Rubber Shoe Company maakte het bedrijf rubber schoenen voor vrouwen, mannen en kinderen. In 1915 werd begonnen met het produceren van tennisschoenen. In 1917 werd de Converse All Star basketbalschoen geïntroduceerd en daarmee heeft Converse tot 2002 zijn naam in de schoenenwereld verzekerd.  Sinds 2003 is Converse een dochteronderneming van Nike.