5 x beestachtig leuke schoenen

2014 was gevuld met alles rondom het dierenthema: van sexy luipaard tops tot aan de gekke kikker onesies en leuke zebra slip ons . En om het jaar goed af te sluiten (het is alweer november) laten we nog een keer het beest in onszelf los: zie hier de leukste schoenen in animal print én vorm! 

Kat 

Wat dacht je van deze schattige slip ons in de vorm van een kat? Nooit geweten dat Marc Jacobs stiekem een kattenvrouwtje is! De schoenen zijn (helaas) wel voor kinderen bestemd – maat 35, 36 en 37 zijn haast overal uitverkocht. Voor de ‘grotere maten’ moet je goed zoeken.  Dus als je op zoek bent naar een huisdier dat je nooit hoeft te verzorgen, hoef je alleen maar €380 euro neer te leggen!

Vos 

What does the fox say? Voor dat antwoord moet je je richten tot Red Valentino, het jonge zusje van het Italiaanse modehuis Valentino. Het label creëerde een mooie zwarte pump (€395 euro) waar ze de kop van een vos (in cartooneske stijl) op de hak van de schoen plaatsten. Grappig, maar bovenal slim bedacht. Helaas is Halloween al voorbij…

Koe 

Hoeft het allemaal niet zo grappig voor jou, maar wil je toch een beetje opvallen? Ga dan voor de heels met koeienprint van Gianvito Rossi (€595 euro). Je aanwezigheid zal gegarandeerd opgemerkt worden!

Panda 

Deze panda hakken van Charlotte Olympia zijn super kawai! De Mei Xiang Velvet Pump (€840,90 euro) is helemaal wit, met op de neus van de schoen een schattige panda. De rest van de heels zijn versierd met bladeren van de bamboeplant.

Beer 

En natuurlijk mag Jeremy Scott niet ontbreken in dit rijtje. Voor de hoofdontwerper van Moschino is niets te gek. De ontwerper lijkt zijn inspiratie overal vandaan te halen. Dit keer werd hij (volgens ons) geïnspireerd door het beertje van Robijn. We vragen ons af of deze beren sneakers (€136, 30 euro) het goed doen in de Adidas Originals collectie. Onze eerste vraag is dan ook: hoe strik je je veters? Ach ja, misschien is het meer een collectors item. Dierendag zal nooit meer hetzelfde zijn!