Musthave: Charlotte Olympia slippers

Geen zin in een schoen met open teen in de zomer? De zeer creatieve en eigenzinnige designer Charlotte Olympia heeft twee paar slippertjes in haar collectie zitten die zeer geschikt zijn voor kattenliefhebbers! Grappig, schattig en behoorlijk opvallend. 

Catwomen

De gele slipper exemplaren  zijn zeer lichtgewicht en compleet handgemaakt in Italië. Ze zijn van opengewerkt leer, dus lekker ademend. Dankzij de kussentjes op de zolen loop je de hele dag rond zonder een moment last te hebben van je voeten! Dit paar is te bestellen voor €295. Draag dit bijzondere schoeisel met deze opvallende, hippie chique jurk van Zara (€39,95). Combineer met deze mosterdgele shopper. Groot, praktisch en ideaal voor een dagje weg. Ook te koop bij Zara voor €39,95. Maak af met deze opvallende zonnebril van Urban Outfitters €35. Een ideale outfit voor een dagje strand of op een festival!

Musthave: Charlotte Olympia slippers. Alles over deze kattige slippers van de Britse designer Charlotte Olympia. Alles over haar collectie lees je hier. Ontdek deze nu.

Zwart

Ook dit paar is gemaakt in Italië van opengewerkt, soepel leer. De kussentjes op de zolen zijn ook weer aanwezig net zoals het grappige, op katten geïnspireerde voorkantje. De belijning is gemaakt van goud dus lekker opvallend bij het zwart. Dit paar kost je ook €295. Deze zwarte exemplaar combineer je met deze opvallende statement dress van Zara (49,95) die op een bijzondere manier valt.  Draag met een bijzondere clutch zoals deze van Kenzo (€195) en met en grappige zonnebril van Zara (€14,95). Een geklede outfit, chique, bijzonder en opvallend!

Musthave: Charlotte Olympia slippers. Alles over deze kattige slippers van de Britse designer Charlotte Olympia. Alles over haar collectie lees je hier. Ontdek deze nu.

Tekst Max Herlings