Clarks kids collectie voorjaar 2014

Dat Clarks naast een dames en een heren collectie dit voorjaar ook een geweldige kids collectie heeft zal de meeste Shoejunks niet zijn ontgaan. Zowel? Dan is het misschien een idee om een kijkje te nemen. Want ook voor de mini Shoejunks houden we nieuwe lente collecties scherp in de gaten! Bij Clarks lanceren ze een trendy en up to date collectie waar jouw kroost zeker niet voor schut mee loopt. Dus opzoek voor de kids naar de nieuwste schoenencollectie? Neem dan zeker even een kijkje bij Clarks.

Clarks kids

Al meer dan 170 jaar is het Britse Clarks een begrip in schoenenland. Het hele gezin kan terecht bij dit schoenenlabel en elk seizoen staan er nieuwe musthaves op de kaart. Natuurlijk ook voor kids! Want mee doen met de laatste trends is tegenwoordig niet alleen voor de volwassenen. Ook kids vinden het belangrijk dat ze er up to date bijlopen. Clarks houdt daar rekening mee en lanceert een nieuwe voorjaarscollectie met een uitgebreid aanbod voor zowel meisjes als jongens!

Designs

Verschillende prints, stijlvolle looks en up to date volgens de laatste kinderschoenen trends. Denk aan high tops, retro inspired sneakers, Clarks First Shoe en zomerse  sandalen spelen allen een rol in de nieuwe voorjaarscollectie.

Clarks kids collectie voorjaar 2014. Alles over de Clarks kids collectie voorjaar 2014. Ontdek hier de leukste schoenen voor alle kinderen. Bekijk nu.

Jongens voorjaar 2014. Felle kleuren als blauw en groen zien we in de lente collectie. Maar ook legerprints en stoere high tops passeren de revue!

Clarks kids collectie voorjaar 2014. Alles over de Clarks kids collectie voorjaar 2014. Ontdek hier de leukste schoenen voor alle kinderen. Bekijk nu.

Net zoals in de vrouwenmode van 2014 zien we bij de meisjes dat sandalen dit jaar centraal staan. Natuurlijk met een fel kleurtje voor een vrolijke uitstraling.