Louboutin lente zomer 2014

De zomer staat dit jaar in het teken van platte schoenen. Van sandalen en slippers tot brogues en loafers. Hoge hakken mogen definitief worden ingeruild voor een paar platte comfortabele sandalen. Toch houden sommige designers voet bij stuk en gaan gewoon door met de high heel parade. Eén van deze ontwerpers is natuurlijk-hoe kan het ook anders- meneer Christian Louboutin. De rode zolen koning doet geen afstand van zijn 12 centimeter hoge pareltjes en lanceert ook voor 2014 een lijn vol nieuwe killer heels.

High heel

Pumps, wedges en booties met een sky high hoge hak domineren in de collectie. Hoogtes van 10, 12 en zelfs 14 centimeter passeren de revue voor de zomer van 2014. We zien naast de opvallende hakhoogtes ook verschillende designs en printjes voorbijkomen. Wat dacht je van de zwart-wit streep of het gebruik van transparante details. Maar ook schoenen met vele bandjes en kleurrijke polkadots zien we terug voor deze zomer.

Flat is back!

Gelukkig heeft Louboutin ook gedacht aan de dames die eens iets anders willen. Want hoewel high heels domineren zien we ook een paar platte schoenen voorbijkomen. Denk aan kleurrijke sneakers, espadrilles en stijlvolle brogues. Eén ding hebben alle schoenen met elkaar gemeen: de rode zool is never out of fashion!

Beeld: Louboutin