Nike x Hiroshi Fujiwara sneakers: Sock Dart

Nadat ze vorig jaar al eerder samenwerkten, kiest Nike voor een nieuwe samenwerking met de designer en muzikant Hiroshi Fujiwara. De Japanse alleskunner stak het ‘Sock Dart’ model van het Amerikaanse merk in een nieuw jasje en het resultaat mag er zijn.

Bijzonder schoeisel

De Sock Dart Nikes zijn bijzonder te noemen! Dankzij de vlakke bovenkant die bijna geheel bestaat uit stof en vilt lijkt het alsof je op je sokken loopt. Ook de bijzonder vormgegeven zool draagt zeker bij aan de originaliteit van dit paar. Hiroshi Fujiwara koos ervoor om de schoenen in navy blauw uit te brengen. Voor extra stevigheid koos hij voor een doorzichtige band met drukknoopjes. De moderne variant op oldschool klittenband!  De schoenen zullen online te bestellen zijn. De prijs is nog niet bekend. Wat wel zeker is, is dat het dringen wordt: de schoenen lijken ontzettend populair te zijn onder diehard sneakerfans!

Nike x Hiroshi Fujiwara sneakers. Sock Dart Nike sneakers ontworpen door  Hiroshi Fujiwara. Alles over deze sneakers van Nike en de designer hier.

Tekst Max Herlings