Zomer musthaves 2013: high heels Kurt Geiger

Als je een liefhebber bent van de ontwerpen van Kurt Geiger dan bof je! Want sinds kort verstuurt de schoenenketen ook bestellingen naar Nederland. De geweldige ‘Admire’ high heels met luipaard print op stof zijn dus binnen handbereik. En we vinden eigenlijk dat dit paar niet mag ontbreken in je schoenen verzameling  komende zomer. Eén van de musthaves voor je schoenenkast zijn deze high heels van Kurt Geiger zeker! Dus wij zeggen: shoppen maar!

High heels

Deze geweldige high heels zijn enorm in prijs verlaagd. Waren ze eerst nog 130 Engelse pond, nu koop je ze al voor 79 pond op de website www.kurtgeiger.com. De maten 36 tot en met 41 zijn nog beschikbaar. De schoenen worden vanuit Engeland naar Nederland opgestuurd. Shoppen vanuit je luie stoel dus!

Zomer musthaves 2013: Kurt Geiger high heels. Bekijk hier de zomer musthaves van 2013: de Kurt Geiger high heels. Lees hier alles over.

Luipaard

De sexy hoge peep toe pump met Italiaanse luipaard afdruk is perfect voor het partycircuit. Met een slanke lijn, scherpe en eenvoudige 12cm stiletto hak en plateauzool is dit de klassieker voor dit seizoen op de feestjes. Hoog maar toch comfortabel. Je kunt er wel een nachtje op doorfeesten, ook op een geweldige zomeravond want de stof maakt de schoen luchtig.

Styling tips

Omdat de print uit de kleuren zwart, wit en grijs bestaat, is de pump eindeloos te combineren met diverse kledingstukken én kleuren. Draag de pump bijvoorbeeld met een strakke donkere skinny jeans en een top in fuchsia roze. Oranje of geel zijn ook een goede optie voor de zomer!

Zomer musthaves 2013: Kurt Geiger high heels. Bekijk hier de zomer musthaves van 2013: de Kurt Geiger high heels. Lees hier alles over.

Kurt Geiger

Kurt Geiger is van oorsprong een Amerikaanse schoenenretailer die actief is met een aantal eigen winkels en daarnaast samenwerkt met warenhuizen in diverse landen. Het bedrijf is vernoemd naar de Oostenrijkse oprichter, die zijn eerste winkel in de Londense Bond Street opende in de vroege jaren 60 van de vorige eeuw. Naast de verkoop van grote designer merken, verkopen ze ook een aantal eigen ontwerpen en exploiteren ze een eigen online schoenenwinkel waar je zowel de bekende merken kan vinden als de eigen designs.