Wannahave: Givenchy sneakers

Deze sneakers zorgen ervoor dat iedereen naar de grond kijkt als je met deze schoenen aan je voeten loopt. Givenchy weet als geen ander hoe je moet opvallen. Met deze sneakers in paisley print steel je sowieso de show! Ga deze zomer voor sporty-chic met deze geweldige musthave.

Fashion musthave Wannahave: Givenchy sneakers. Lees hier alles over deze wannahave: Givenchy sneakers. De sneakers van Givenchy zijn te gek! Ontdek ze hier.

Een mix tussen paisley print en de streets dat zijn deze musthave sneakers van Givenchy. Deze print zagen we vorig jaar ook al op de catwalk voorbijkomen van talloze designers. Givenchy steekt de print in een nieuw jasje of moeten we zeggen een nieuw schoentje? En met succes want deze sneakers zijn niet te vergelijken met ontwerpen van andere merken.  Uniek, aandacht voor detail en dagelijks draagbaar dat is hoe wij deze sneaker het beste kunnen omschrijven. Bovendien zijn de Givenchy sneakers met tal van looks te dragen. Hebben? Dat kan! Via mytheresa.com bestel je makkelijk deze fashion musthave. Het voordeel? Je zal niet snel iemand anders in deze sneakers tegen het lijf lopen. Daarnaast zijn ze een parel in de kast van elke shoejunk. Nadeel: Goedkoop zijn ze helaas niet! Voor een paar sneakers uit de gouden handen van Givenchy betaal je maar liefst 480 euro.

Styling tips

De Givenchy sneakers zijn te dragen met vele looks en outfits. Combineer ze met een mooi getailleerd blazertje, los wit shirtje, skinny jeans en een mooie tote bag. Laat de sneakers de rest doen! Aangezien ze de eyecatcher zijn van je outfit. Ook mooi in combinatie met een leren legging, tanktop, parka jas. Key: zorg ervoor dat de aandacht gericht is op de sneakers en niet op andere items van je outfit.