Wannahave: boek Modeontwerpers

Ben je een echte fashionlover en houd je ervan om hierover te lezen? Dan is het boek Modeontwerpers echt wat voor jou! Dit boek is de ultieme wie-is-wie gids in de modewereld. Hierin worden totaal 125 modehuizen beschreven die hun stempel drukte in de wereld van mode. De meest invloedrijke modemerken komen aan bod. Denk aan Chanel, Alexander McQueen en Balenciaga. Dus ben je een echte mode liefhebber? Dan is dit boek een echte wannahave voor jouw boekenkast!

Modeontwerpers 

In Modeontwerpers lees je alles over de evolutie van 125 invloedrijke mode labels en ontwerpers. Bij elk label lees je over de geschiedenis en de ontwikkeling. Ook vind je exclusieve foto’s en signature items uit verschillende collecties. De modehuizen die worden toegelicht zijn zowel afkomstig van de haute couture als van de nieuwe generatie. Denk bij klassieke ontwerpers aan Chanel, Yves Saint Laurent en Dior. En bij ontwerpers van het heden aan Marc Jacobs en Alexander Wang.

Een echte fashionista?

Dus ben je een fashionista pur sang? Dan mag Modeontwerpers echt niet ontbreken in jouw fashion collectie. Erg leerzaam en boeiend tegelijk. Het leuke is dat je de signature looks van verschillende ontwerpers leert kennen én zien. Ook is het een tijdloos boek en zonder te lezen al leuk om in te bladeren. Ook handig als je een keer wat wil opzoeken over een ontwerper. En aangezien alles op alfabetische volgorde staat, vind je gemakkelijk en snel waar je naar op zoek bent. Kortom, een wannahave voor de echte fashionista!