Vintage Balenciaga gladiator heels

Attentie vintage lovers! We hebben de ultieme vintage find ontdekt! Oké, ze niet helemaal vintage; deze Balenciaga beauties stammen uit de Resortcollectie van 2009. Maar ze zijn duidelijk het bekijken waard.

Budgetbuy

De nieuwprijs van deze schoenen zijn – hou je vast – $1245 dollar, wat omgerekend zo’n €994 euro is. Op de vintage site werden ze voor zo’n €425 euro verkocht, totdat we erachter kwamen dat de schoenen onderdeel waren van een megasale die op de site plaatsvond. Nu zijn de schoenen €189 euro.

Celebs

Celebs als Jennifer Hudson, Anna Dello Russo en Emma Watson hebben allemaal een paar gladiator heels in hun kledingkast staan. En misschien staan ze binnenkort in de jouwe!

Vintage Balenciaga gladiator heels. Alles over deze high heels van modelabel Balenciaga: gladiator heels maar dan vintage! Bekijk deze heels hier!

One of a kind

We zijn op z’n zachtst gezegd helemaal in onze nopjes met deze vondst. De schoenen zijn namelijk bijna nergens terug te vinden. Dus als je maat 36 hebt en op zoek bent naar schoenen die bijna niemand heeft? Dan is vandaag jouw dag!

Tijdloos 

De schoenen mogen dan wel uit een oude collectie komen, in onze ogen blijven ze tijdloos. Deze sexy heels hebben een hak van 10 centimeter. Het ontwerp van Balenciaga bestaat gedeeltelijk uit zwart leer en suède. De cut out details zijn fantastisch, net zoals mooie strap die om de enkel zit. Het lopen zal geen pretje zijn, maar who cares!