MEUQ: online marktplaats voor schoenen

Nieuw op internet is de marktplaats voor tweedehands schoenen Meuq. Een creatie van Froukje Kamsma die de rompslomp als bv. marktplaats te veel van het goede vindt. Zij creëerde met Meuq een online plaats waar vraag en aanbod voor schoenen samenkomt, kortom een plaats voor kwalitatief goede schoenen tegen een vriendelijke prijs.

Wat doet Meuq?

Meuq verzorgt alles rondom koop en verkoop van schoenen. Ingezonden schoenen worden geselecteerd, gecontroleerd op conditie, gefotografeerd, geprijsd en verpakt en verzonden.  Dit allemaal op een professionele manier.

Vooralsnog zijn het alleen damesschoenen die op de webshop verhandeld worden. Damesschoenen in alle soorten en maten kunnen worden opgestuurd. Meuq bekijkt de schoenen op hun conditie, ze moeten kwalitatief goed (echt leer en van een goed merk) zijn en passen binnen de huidige trends. De waarde van de schoenen wordt berekent aan de hand van de originele verkoopprijs, de conditie van de schoenen en de kosten voor eventuele reparatie.

Goedgekeurde schoen worden met foto en prijs geplaatst op de site. Voldoen schoenen niet aan de gestelde kwaliteitsvoorwaarden dan worden ze geschonken aan een goed doel. Ze vinden dan hun weg naar Oost-Europa via de hulpgoederentranpsorten van Zending over Grenzen. 

Schoenen collectie op Meuq

Bij Meuq vind je dus alleen schoenen van goede kwaliteit, geen afgesleten zolen, geen vlekken, etc. Laarzen, high heels, pumps, sandalen, ballerina’s, noem het maar op het is er allemaal. Alle schoenen zijn te vinden in overzichtelijke menu’s op maat, kleur en de staat van het product. Zara, Balmain, Adidas, Clarks, Asos, Blink zijn o.a. merken die je er tegenkomt.

Bestellingen worden binnen 3 dagen geleverd en je krijgt 7 dagen de tijd om te beslissen of je ze neemt. Retourneren is binnen deze termijn mogelijk. Verzendkosten zijn voor rekening van de klant.

Dus……

Heb je te veel schoenen in je kast dan weet je dus waar je terecht kunt om ze te verkopen? Op zoek naar een leuk paar kwaliteitsschoenen tegen een goede prijs? Dan kun je terecht bij de online webshop Meuq. Neem eens een kijkje en verras jezelf met de mogelijkheden.