Louboutin nagellak kost 540 euro

Een tijdje geleden vertelden we enthousiast over de nagellak collectie van Christian Louboutin. De ontwerper, die voorgoed ons leven veranderde met zijn schoenen, ging de beauty business in. En wat waren we blij! Eindelijk een (betaalbare) kans om iets te bemachtigen van het merk dat beroemd is om zijn killer heels met rode zool. Tenminste dat dachten we…

Prijzen Louboutin nagellak

Totdat we iets hoorden over de prijzen. De ontwerper lanceerde namelijk speciaal voor Kerstmis een limited edition nagellak en die is allesbehalve betaalbaar. Sterker nog, met zijn €540 euro (omgerekend $600 dollar) is deze nagellak nog duurder dan zijn schoenen! Zo is de Fifi Patent pump (een zwart leren schoen met een hakhoogte van 85 millimeter) met zijn €465 euro, , nog ‘goedkoper’ dan de nagellak!

Starlight

Met de nagellak zelf is niks speciaals gebeurd. Het gaat specifiek om het flesje van de Starlight (naam van de nagellak). De ontwerper sierde de fles van de nagellak met ruim 1500 hand versierde strass-steentjes. Twee leren rozen die normaal gesproken als decoratie de Pendamoi-schoen sieren, zitten daarnaast in de luxe doos.

Louboutin nagellak limited edition starlight kost 540 euro. Alles over de Louboutin nagellak Starlight limited edition voor kerst. Lees hier alles over.

Limited edition

Gelukkig gaat het alleen om een limited edition product. Laten we hopen dat de rest van de collectie iets goedkoper is. En als het echt allemaal tegenvalt, kunnen we altijd nog gaan voor de Loubi Under, een nagellak die speciaal voor onder je nagels bedoeld is.

Azature 

De Starlight is niet de duurste nagellak ter wereld: ergens op de wereld lopen er namelijk mensen rond met nagellak die zo’n kwart miljoen dollar kost. Het flesje van de nagellak is van het merk Azature en is bezet met ruim 267 karaat zwarte diamanten. Kun je het nog volgen?