De vintage rugzak: praktische winter musthave

De nieuwe it-bag? Je zal waarschijnlijk meteen denken aan een geweldige Hermes Birkin of Chanel 2.55. Maar dit seizoen draait het allemaal om de rugzak! Lekker praktisch maar vooral een manier om je te onderscheiden van de rest. Met name vintage is een echte pré.

Waarom vintage?

Het leuke van vintage is dat het gaat om unieke stukken gaat. De kans dat er twee van zijn is klein aangezien het item al wat ouder is. Bovendien vertelt vintage en verhaal en is het een echte bron van inspiratie. Daarnaast is de kwaliteit veel beter waardoor het item veel langer meegaat. Vandaar ook de voorkeur voor een vintage rugzak. Mooi, origineel en een stukje kunst in de moderne tijd van nu.

Alles over de vintage rugzak.  Lees hier alles over de vintage rugzak en laat je inspireren door één van de musthaves van het winterseizoen van 2013.

Verschillende modellen: Van Zara en H&M tot Chanel. De rugzak is terug van weggeweest!

Waar?

Vintage rugzakken koop je natuurlijk in vintagewinkels of op tweedehands/vintage markten. Bezoek bijvoorbeeld de IJhalen of de Noordermarkt in Amsterdam als je opzoek bent naar verborgen schatten. Maar ook bij vintagewinkels als Episode, Zipper en de Vintage Warehouse kun je rugzakken goed shoppen tegen een goede prijs. Het leuke is dat vintage modellen een manier zijn om je te onderscheiden van de rest. Natuurlijk kun je ook bij highstreet winkels als H&M, River Island en Primark een leuke rugtas scoren, maar de kans dat je meer mensen met diezelfde tas spot is zeer groot. Ga dus voor een vintage model en je weet zeker dat je origineel bent. Natuurlijk kun je ook gaan voor designer vintage. Chanel heeft prachtige vintage rugzakken, maar dan ben je misschien wel een maandje huur eraan kwijt!

Styling tips

Laat de rugzak lekker nonchalant hangen en combineer deze samen met je stoere cut-out boots.