Voor de vintagejunk: Meet My Wardrobe event

De Ijhallen en de Noordermarkt in Amsterdam zijn bekende hotspots voor de echte vintagejunks. Maar met de koude dagen in het vooruitzicht is er nu iets nieuws: Meet My Wardrobe!

Op 15 december 2013 vindt hét vintage event plaats in het modemekka van Nederland, namelijk in het World Fashion Centre in Amsterdam. Meet My Wardrobe is een event waar Fashionjunks bij elkaar komen om al hun vintage, tweedehands maar ook nieuwe fashion items te kopen en te verkopen. Denk aan tweedehands schoenen, kleding, vintage en accessoires. Dit event is the place to be voor iedereen die zijn/haar klerenkast wil opruimen. Maar ook voor degenen die opzoek wille gaan naar nieuwe schatten voor hun garderobe! Je weet wat ze zeggen: ‘one man’s trash is another man’s treasure’.

Voor de vintagejunk: Meet My Wardrobe event. Lees hier alles over het evenement in Amsterdam voor de echte fashionjunk: Meet My Wardrobe. Ontdek nu.

Verkopen?

In totaal zijn er 100 kledingrekken beschikbaar die volhangen met fashion musthaves die met smart wachten op een nieuwe eigenaar. Rekken zijn te huur voor 45 euro excl BTW. Goed om te weten: er passen 50 tot 60 kledinghangers op.

Wanneer

Dus be there! 15 december  van  12 tot en met 17 uur in het World Fashion Centre in Amsterdam.