Vintage hotspot: De lindengracht markt

Wil je eens wat anders op de zaterdag en heb je geen zin om die drukke stad door te struinen vol met winkels die je toch al kent? Breng dan eens een bezoekje aan de Lindengracht markt in Amsterdam. Een leuke en gezellige markt waar je voor van alles terecht kan. Eten & drinken, koopjes, vintage, maar natuurlijk heel veel gezelligheid!

Wanneer?

De Lindengracht markt is alleen op zaterdag geopend en telt 232 kramen met diverse handel.  De markt is een kilometer lang dus je kunt je hele zaterdag hier lekker doorbrengen.

Met name vintage kun je hier goed shoppen. Denk aan leuke kleding, schoenen en accessoires. Je moet er wel geduld voor hebben, maar de kans dat je hier een schat op de kop tikt is niet uitgesloten! Je kunt dus een hele dag lekker rondlopen, shoppen en af en toe een tussenstop maken voor een lekker kopje koffie in één van de nabijgelegen cafeetjes. Doe meteen je boodschappen op de Noordermarkt die aan de kop ligt van de Lindengracht markt, daar wordt namelijk tegelijkertijd een boerenmarkt gehouden. Hier koop je alleen verse en biologische producten als groenten, vruchten, kaas en kruiden.

Vintage freaks

Voor alle vintagejunks, loop meteen even door naar de 9 straatjes waar je van nog meer vintagewinkels kunt genieten. En wie weet scoor je een aantal mooie schatten voor een leuk prijsjes. Tips: Laura Dols en Episode voor betaalbare vintage items. Voor brand new fashion is By Fabrio een goede optie, een winkeltje met maximale prijzen van €39,95. Mix en match met je gescoorde vintage items en voilà een nieuwe garderobe is geboren!

Openingstijden

De markt staat er van 09.00 tot 16.00 uur op zaterdag.