Victoria Beckham maakt schoenendebuut op NYFW 2014

De military-inspired lente collectie voor 2015 van Victoria Beckham op de New York Fashion Week werd omschreven als volwassen. Maar nog opvallender was haar schoenendebuut op de catwalk voor aankomende lente! Eerder schreven we al over de plannen omtrent een eigen schoenencollectie, maar nu is het dan eindelijk zover!

Salut!

Elk seizoen toont  Victoria Beckham haar New York show met militaire precisie. Zit hubby David frontrow naast Anna Wintour? Check! En zit Brooklyn braaf naast daddy cool? Double Check! Zijn de kleren chique, easy-to-like en wordt deze goed ontvangen bij het overige modepubliek? Vraagstukken waar La Beckham zich elk seizoen mee bezig lijkt te houden. Voor iemand die rondhuppelde op perspex-platforms tijdens haar Spice Girl-periode is Posh een heel eind gekomen. Want ook dit seizoen flikt ze het weer! Haar collectie geïnspireerd op militairen lijkt het goed te doen bij modecritici. Denk: uniformen, burgundy, strakke tailleriemen en wollen broeken. Maar ook op het gebied van schoenen durft Victoria te experimenteren.

Blokhakken en loafers 

Loafers, dikke blokhakken en nog een aantal andere schoenen komen rechtstreeks uit de designhandjes van Victoria Beckham. De designer waagt zich aan schoeisel voor de lente van 2015 en maakt hiermee haar debuut. Eerder werkte Victoria al samen met Manolo Blahnik. ‘Dit keer wilde ik mijn eigen schoenen maken om volledige controle te hebben over de silhouetten van mijn looks, maar ik zal ze ook dragen, in elke kleur, aldus VB.