Manfield F/W 2014

Schoenenmerk Manfield komt dit najaar met een collectie vol musthaves. Van animal prints tot zwart leer. Van sneakers, tot enkellaarsjes. Manfield verrast met een uitgebreide collectie, met voor ieder wat wils. Haast je naar de winkel, voordat deze collectie uitverkocht is! 

Bikerboots 

De schoenen in de collectie vallen makkelijk te combineren met je garderobe: mooi zwart raakt nooit uit de mode. Voor de vrouw die alles aandurft zijn er diverse bikerboots om uit te kiezen. Dankzij de ponyhair afwerking hebben bepaalde schoenen zowel een elegante als een stoere touch. Met de stevige boots ben je niet alleen praktisch klaar voor de winter, maar zie je er ook nog eens fashionable uit.

Manfield 2014: de herfst/winter collectie. Lees hier alles over de schoenen van Manfield: bikerboots, zebraprintjes en fake fur. Ontdek alle schoenen.

Jungle fever 

Met de zebra-, luipaard-, krokodil-, en slangenprints kun je de warmte van de wildernis even in je schoenen terug voelen. De loafer, de sneakers en de enkellaars hebben een print die ervoor zorgen dat je opvalt. Gelukkig overdrijft Manfield niet met deze opdruk. De schoenen ogen niet druk, en kunnen zelfs elegant genoemd worden.

Manfield 2014: de herfst/winter collectie. Lees hier alles over de schoenen van Manfield: bikerboots, zebraprintjes en fake fur. Ontdek alle schoenen.

Fake fur 

Manfield blijft up to date met de details die ze in de schoenen verwerken: grove zolen, uitbundige gespen en opvallende gespen. Verder zien we veel imitiatiebont die vooral in de schacht van de schoen voorkomt. Die details maken de schoenen collectie van Manfield nog net iets mooier.