Vans x The Beatles collectie

’s Werelds meest iconische band aller tijden gaat in samenwerking met schoenenmerk Vans een speciale collectie lanceren. Vans en The Beatles gaan vanaf maart 2014 de krachten bundelen voor een unieke collectie waar zowel Beatles als Vans fans wild van worden! Denk aan een krachtige presentatie van unieke kunstwerken en het legendarische Yellow Submarine album in de vorm van een Vans collectie.

Limited Edition

De limited edition collectie is geïnspireerd op zowel liedjes als de cover van het album van The Beatles,  Yellow Submarine. De prints en de namen van de  originele Vans Classics modellen ademen de stijl van de Beatles.

Vans x The Beatles collectie sneakers. Lees hier alles over de samenwerking tussen Vans x The Beatles. Een limited collectie vanaf maart 2014.

Designs

Portretten van The Beatles zijn afgebeeld op de Sk8-Hi designs van Vans afkomstig uit de legendarische film Fab Four.  Als leuk detail is zowel de binnenzijde als het label versierd met afbeeldingen van de platenhoes. De schoenen worden bovendien geleverd in een speciale collector’s item doos. Verkrijgbaar vanaf 17 maart 2014.

Bron: Vans