Wie zit er frontrow tijdens Paris Fashion Week 2014?

Na Londen, New York en Milaan is Parijs aan de beurt. En het lijkt erop dat het gezegde; Save the best for last’ geldt tijdens de Paris Fashion Week. Denk: geweldige collecties én geweldige designers, fashionista’s en A-listers. Met name die laatste categorie trekt veel media aandacht. Want vind je ’t gek als Rihanna, Miranda Kerr, Rosie Huntington- Whiteley, Jourdan Dunn, Solange Knowles en many more op ’t zelfde moment aanwezig zijn in een stad!

Frontrow

Dat kan natuurlijk maar een ding betekenen, namelijk heel wat mooie frontrow kiekjes en een best dressed list van de celebs! Het begon allemaal op dinsdag waar Peaches Geldof, Jamie Hince en Natalia Vodianova frontrow zaten bij Etam. Het grootste FROW moment staat op naam van H&M waar Solange Knowles, Jourdan Dunn, Miranda Kerr en Jessica Alba keken naar de nieuwe herfst winter collectie voor 2014. Een picture perfect, need we say more?

PARIH

Maar het grootste FROW moment was natuurlijk van Rihanna afgelopen donderdag bij Balmain. Over paparazzi gesproken, Riri moest zich een weg vechten door de crowd om aanwezig te zijn bij Lanvin en Balmain. Ze had zelfs wat onderonsjes met Olivier Rousteing backstage. Eigenlijk is Rihanna altijd aanwezig op de Parijse Fashion Week, misschien tijd voor een nieuwe naam? Wat dachten jullie van Pa-Rih Fashion Week?