Valentino x Havaianas: nieuwe flipflop sensatie

Wij moeten met dit koude winter weer absoluut niet denken aan slippers en andere open schoenen, maar in de modevijver blikken ze alweer op de seizoenen vooruit. Want niemand minder dan Valentino heeft een collectie ontworpen voor flipflopgigant Havaianas.

Ladies & Gents

Het Italiaanse modehuis en het Braziliaanse slippermerk slaan de handen in één voor zowel een dames- als een herencollectie. Een aantal slippers werden afgelopen juni al getoond tijdens de heren catwalkshow van Valentino waar de mannelijke modellen rond paradeerden op flipflops gemaakt van krokodillenleer in de kleuren flessengroen, beige, marineblauw en bruin. Voor vrouwen zijn er slippers met camouflageprint en studs (zie foto).

Valentino x Havaianas slippers/ flipflops. Valentino heeft in samenwerking met Havaianas een slipper collectie ontworpen. Verkrijgbaar vanaf 2014.

Prijzen

Maar wie denkt dat je Havaianas-prijzen betaald voor de gouden handen van Valentino heeft het mis! De herenmodellen kosten  415 euro en de vrouwenslippers 208 euro.

Valentino x Havaianas slippers/ flipflops. Valentino heeft in samenwerking met Havaianas een slipper collectie ontworpen. Verkrijgbaar vanaf 2014.

Designers

Het is overigens niet de eerste keer dat Havaianas een samenwerking aangaat met een bekend luxe modehuis. Eerder werkte het flipflop label samen met designers als Missoni, Matthew Williamson en Sass & Bide. De Valentino collectie voor Havaianas ligt vanaf januari in de boetieks van het luxe modehuis.  Dus vertrek je in januari naar de winterzon? Vergeet dan niet een bezoekje over te slaan aan de Valentino boetiek in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat.