Kourtney Kardashian draagt nog steeds graag Chloé boots!

Kourtney Kardashian werd onlangs weer gespot in haar woonplaats Calabasas terwijl ze de uber – populaire Chloé Susanna Boots droeg. En deze boots zijn nog steeds een ware rage! Zara maakte er eerder al een variant op maar als we Kourtney deze boots zien dragen willen we alleen maar de echte.

Susanna boot

Deze laarzen worden ook wel de Susan of Suzanna boots genoemd, afhankelijk van waar je winkelt, maar het gaat allemaal over dezelfde laarzen. Elke modebewuste persoon op de planeet heeft een paar in de kast staan. Ga de blogs maar afzoeken en je ziet het zelf! Daar is overigens een goede reden voor, de Susanna’s zijn niet alleen stijlvol, maar ook ongeloofelijk comfortabel. Het is dus niet zo gek dat Kourtney regelmatig op deze boots te zien is bij het doen van alledaagse activiteiten.

Celebs dragen Chloe

Kourtney is overigens niet de enige die nog steeds gek is op de Chloé boots. Veel celebs verschijnen regelmatig in de laarzen. En hoewel de zwarte variant stoer en sexy is, is de rode variant oogverblinded sensueel. Van ons mogen de sterren ze voorlopig blijven dragen. Wij doen gewoon met ze mee!