Trendy boots van 2013: Dr. Martens

Het nieuwe jaar staat voor de deur en dat betekent een jaar vol nieuwe trends, musthaves en it-items. Maar voordat we kennismaken met al dat nieuws, blikken we nog even terug op het jaar 2013. Het was een jaar vol modeverrassingen en hit-items. Eén daarvan zijn de Dr. Martens boots die dit jaar op het gebied van schoenen razend populair waren en waar we hopelijk in 2014 ook nog niet op uitgekeken zijn.

Celebs

Dit jaar waren Dr. Martens een must en een it-item voor de echte Shoejunk. Naast modebloggers en Fashionjunks zagen we ook celebs die met liefde een paar Dr. Martens boots om hun voeten schoven. Miley Cyrus droeg zelfs niets meer dan een paar in haar clip Wrecking Ball.

Trendy boots van 2013: Dr. Martens. Alles over de hits van 2013. Trendy boots van 2013: Dr. Martens waren een van de schoenen hits van 2013. Ontdek nu!

Terugblik

Dr Martens boots domineerden dit jaar de schappen in de schoenenwinkels en de online webshops. Zal dat de maken hebben met de terugkeer van de punk trend van afgelopen winter of heeft Hedi Slimane van Saint Laurent met zijn goth style veel invloed gehad? Waar de hype ineens dit jaar vandaan kwam is onduidelijk, maar één ding weten we wel: deze boots ware dé schoenen hit van 2013. Naast cut-out en bikerboots hebben Dr. Martens in 2013 een echt statement gemaakt. Zal modeland in 2014 nog steeds gecharmeerd zijn van deze stoere veterlaarsjes? Wie het weet mag het zeggen,  maar wat ons betreft blijven deze nog een tijdje meegaan.