Louis Vuitton schoenen speciaal ontworpen voor Saks Fifth Avenue

Je zou bij schoenenmerken niet meteen aan het Franse modehuis Louis Vuitton denken, maar dat zou je nog eens kunnen verbazen. Het luxe label opende al een tijdje geleden haar eerste onafhankelijke schoenenafdeling in New York in Saks Fifth Avenue, maar nu hebben ze ook een speciale pump ontworpen voor het uberchique warenhuis.

New York New York

De pumps van LV voor Saks zijn geïnspireerd op de New Yorkse vrouw. De schoenen, bezaaid met glitters, stenen en borduursels, is een limited edition versie en zal dus voor een bepaalde tijd verkrijgbaar zijn. De pumps zijn versierd met een met kristal bezette strik en stralen glamour & rijkdom uit. Een typisch exemplaar dat een must is in de kast van een dame uit de Upper East Side van New York.

Louis Vuitton schoenen ontworpen voor Saks Fifth Avenue in New York. Lees hier alles over Louis Vuitton schoenen. Ontdek alles over dit modehuis hier.

Pricetag

En dat dit bijzondere exemplaar niet voor iedereen is weggelegd is wel duidelijk. Ze kosten namelijk $1,220 en er zijn maar 70 paar gemaakt van deze pumps. Bovendien zijn ze uitsluitend verkrijgbaar bij Saks Fifth Avenue. Dus ben je helemaal gek van deze limited LV pumps? Dan komt een retourtje The Big Apple nog boven op de kostprijs.