Schoendesigner Laurence Dacade: sexy & elegant

Een naam waar je misschien nog niet van hebt gehoord, maar momenteel is Laurence Dacade dé naam die cirkelt door modeland. Na een carrière bij modehuizen als Balmain, Givenchy en Oscar de la Renta besloot de Parisienne haar eigen schoenenlabel te starten in 2007. Ze is bovendien naast haar eigen schoenenlabel ook nog eens de officiële schoendesigner van Chanel.  Haar stijl? Een mix tussen sexy en elegant die tegelijkertijd chique is maar nooit saai.

Inspiratie

Inspiratie haalt ze uit haar reizen over de hele wereld en vrouwen die ze observeert op luchthavens en treinstations. Met haar handelsmerk – een metallic beauty spot- weet Laurence een eigentijds schoenenlabel neer te zetten in een tijd waar al zoveel diversiteit is.

Winter 2013

De wintercollectie van Laurence staat in het teken van extremen. Een mix tussen tomboy meets girly looks. Maar ook kleuren als nude en grijstinten floreren in de collectie. Daarnaast zien we verschillende type schoenen zoals platte schoenen, duizelingwekkende vormen en matte en spiegeleffecten. Kortom, een elegant en chique merk dat zeker de moeite waard is voor een kijkje.