Trends winter 2015: lace up boots

Ladies opgelet! Schoenen in de winter lijken erg beperkt te zijn. Uggs, laarzen en gevoerde sneakers lijken dan de boventoon te voeren. Maar het lijkt erop dat we deze winter gaan voor mooi én minder warm. Juist ja, het oude gezegde: wie mooi wil zijn moet pijn lijden’, lijkt deze winter te kroon te spannen, tenminste als je een type bent voor peeptoes en hoge hakken in hartje winter…

Trends winter 2015

We zagen deze schoenen al in de zomer opduiken: lace ups. Hakken met oneindig veel veters. Gespot bij celebs als natuurlijk Kim K, Ciara en Karrueche Tran, maar ook bij Zara en H&M zagen we veel lace up sandals. Leuk onder een skinny of een mooi jurkje. Ook op Instagram kwamen we lace ups veelvuldig tegen. Voor de winter van 2015 draait het nog steeds om veters, maar gaan we voor hoge knielaarzen. Juist ja, de knee boots zijn weer terug  voor aankomen de winter. Britse ketens waaronder Asos en Missguided doen al mee en ook het Australische Tony Bianco doet mee aan de lace up boots.

Lace ups 

Je hebt ze vast wel voorbij zien komen: hoge laarzen (soms wel dij-varianten) onder een lange duster coat met daarboven een sweater dress of een leuk shortje. Je benen mogen te zien zijn deze winter . Dus voor de dames die echt durven én bereid zijn kou te lijden: ga voor stoere, maar ook vrouwelijke lace up boots.