Floris van Bommel, puur Hollands

Er zijn vele beroemde ontwerpers in de wereld. Nederland heeft er ook een paar. Floris van Bommel is er één van. Deze beroemde ontwerper is vooral bekend in de schoenenbranche. De schoenen worden door de familie van Bommel al sinds 1734 verkocht. Floris is de negende generatie van dit geweldige familiebedrijf. Ze zijn toonaangevend in de schoenenwereld. De luxe schoenen van grote kwaliteit zijn het onderwerp van gesprek. Ze worden gewoon in Nederland geproduceerd. Zo heb je eerlijke schoenen van echte Hollandse kwaliteit!

Nette schoenen voor heren

De Floris van Bommel schoenen zijn perfect voor elke chique gelegenheid. Of het nu gaat om een etentje, bruiloft of vergadering, de schoenen van Floris zijn er voor je. Heren kunnen er geweldig uitzien in deze schoenen. Ze tonen dat ze een gevoel voor stijl hebben en krijgen een elegante uitstraling. Ze zien er belangrijk uit en chic uit. 

Sneakers

De schoenen van Floris van Bommel zijn er voor elke gelegenheid. Daarom zijn er Floris van Bommel sneakers in de collectie opgenomen. Deze zitten lekker, lopen comfortabel en passen bij bijna elke outfit. Hierdoor is het samenstellen van de perfecte outfit in een handomdraai gebeurd. Dat zorgt ervoor dat je tijd hebt voor andere, belangrijke dingen.

floris van bommel sneakers

Kwaliteit

Door de kwaliteit kan er eindeloos plezier beleefd worden aan deze mooie schoenen. Ze worden gemaakt met duurzame materialen van grote kwaliteit. De werkwijze waarop de schoenen worden gemaakt, is uniek en van groot vakmanschap. Het mooie aan deze schoenen, is dat ze in Nederland worden geproduceerd. Zo heb je prachtige schoenen, van echte Nederlandse bodem. Laat zien dat je trots bent op jouw nationaliteit. Nederland is een modeland. Dat mag gezien worden! 

floris van bommel

Trends

Floris van Bommel heeft schoenen in de collectie met de nieuwste trends. Hij vindt het belangrijk om deze te volgen, maar ook om deze te creëren. Daarom zit je altijd goed met deze geweldige schoenen. Trends volgen is niet meer nodig, je kijkt gewoon naar de collectie van Bommel! Nette schoenen voor heren zijn een musthave.