Trends mode 2013: Zwart/wit

Dit voorjaar keert de mode terug naar de basis van stijl, namelijk zwart en wit. Dat tegenpolen elkaar aantrekken anno 2013 is wel duidelijk! In combinatie met elkaar vormen ze namelijk een ijzersterk duo.

Zwart wit trend

Nadat neonkleuren en colourblocking de revue hebben gepasseerd is het tijd voor klassiek en stijlvol. Tal van designers brachten de kleuren zwart en wit samen in verschillende uitvoeringen. Deze trend was onder andere te spotten bij Marc Jacobs, Phillip Lim en Narciso Rodriguez. Maar ook de grote ketens hebben deze trend supersnel opgepikt. Bij Zara, H&M en River Island vind je al verschillende zwarte, witte of zwart-witte items. Van graphics, zigzag en strepen tot items in monotoon zwart/ wit, deze zomer kan het allemaal.

Fashion musthaves

Ook in schoenenland is deze trend gelukkig overgewaaid! Onder andere Nicholas Kirkwood ontwierp een fashionable pump in deze statement kleuren: zwart-witte heels in een zigzag patroon afgemaakt met een goud metalen hak. Maar ook Zara lanceert voor dit voorjaar verschillende schoenen in een zwart /wit print. Makkelijk te combineren én tijdloos! Deze zomer kunnen we er dus niet om heen, de zwart/wit trend  behoort tot dé fashion musthaves van 2013. Het leuke van deze trend is dat het ook niet duur hoeft te zijn. Ben je een beetje creatief? Ga shoppen in je eigen kast en stel verschillende setjes samen met zwarte en witte items. Tip: In combinatie met de gouden accessoires you will look like a million bucks!

Foto: kaboompics