Trends 2013: Nike Air Max

Absoluut niet stylish en verbannen door modeland? Mooi niet! Deze zomer maken de Nike Air Max sneakers hun ware comeback! De ooit zo beroemde gympen uit de jaren ’90 mogen weer!

Nike Air Max

Ooit ontworpen in 1979 en anno 2013 een echte musthave. Nike Air Max gympen floreren de modeblogs en social media. Op Pinterest worden tal van fashionista’s gespot met deze comfortabele sneakers. Maar niet in de stijl van de jaren ’90 natuurlijk. Dus niet onder een trainingspak, wel onder een mooi jurkje met een parka. Voor een stoere look combineer je Nike Air Max gympen met een leren legging, stoer spijkerjasje en statement sieraden.

Fashion Week

Op de Fashion Week werd it-girl en fashion blogger Julia Sarr-Jamais tal van shows gespot op een paar Nike Air Max. Zij laat perfect zien hoe je je kan laten inspireren door deze klassieke sportgympen. Zo combineert Julia de sportieve Nike Air Max graag met een leuke sweater en een kort shortje óf rokje. Haar grote Afro op zich is al een geweldige accessoire, maar haar Nike Air Max styled ze nog eens af met een paar leuke sokken.

Style

Genoeg inspiratie dus om een paar Nike Air Max gympen helemaal aan te passen naar jou style. Bovendien zijn er tal van kleuren en varianten van deze sporty musthave. Dus heb je er nog geen? Koop dan gauw een paar leuke Nike Air Max sneakers! Misschien heb je ze nog in de kast liggen, dan is het tijd om ze er uit te halen!