Trend winter 2013: Furry shoes

Dit seizoen zijn schoenen met een hoog aaibaarheidsgehalte terug van weggeweest en nee we hebben het niet over Uggs. High heels versierd met kleurige furry bontjes stelen de show deze winter. Lekker frivool en flamboyant en bovendien echte eyecatchers.

Je moet wel durven want met deze schoenen val je gegarandeerd op. Naast faux fur jasjes zijn schoenen voorzien van lekkere warme furs een must deze winter. Kies eens een ander materiaal dan leer en ga voor iets uitbundigs. De winter is al sneu genoeg en met deze schoenen aan je voeten breng je wat kleur mee. Je hoeft niet per se te kiezen voor elegante hakken aangezien er ook platte schoenen zijn die versierd zijn met een zacht bolletje of zachte haren.

Trend winter 2013: Furry shoes. Alles over leuke trends van 2013: furry shoes zijn helemaal terug van weggeweest. Lees alles over deze trend hier.

Designers als Fendi, Isabel Marant en Tory Burch doen volop mee aan furry shoes. Fendi lanceert zelfs dit seizoen een hele monstercollectie van tassen en schoenen voorzien van allerlei furs. Maar ook Nicholas Kirkwood, de winnaar van de Britse Accessory Award, houdt van een harig momentje op z’n tijd.