Hunter slippers: musthave 2015

Hoewel we Hunter voornamelijk kennen van de coole regenboots, weten ze ons ook te verassen in het zomerseizoen. Het Britse Hunter laat de Wellington laars voor wat het is en gaat in de zomer voor stylish slides. Het slipperseizoen is officieel geopend met het mooie weer en daar horen een paar slippers (denk stoer) zeker bij!

Hunter

Logo slippers zijn helemaal hot! Nike, Adidas en Reebok hadden de logo badslipper al in de collectie zitten, maar het lijkt er nu op dat meer merken er eentje in de collectie gooien. Deze van Hunter zijn daar het bewijs van. Over brand dropping gesproken! Het logo is verdeeld over de linker-en rechter slipper met ieder een gelijk verdeeld aantal letters. Verkrijgbaar in zwart en wit. Hebben? De slippers kosten €65 euro en zijn online te bestellen via de site van Hunter.

Hunter slippers: musthave 2015. Badslippers van het Britse Hunter. Bekend van de Wellingston regenlaarzen, dit seizoen populair om de badslipper.

Stijl tip 

De badslipper is allang niet meer voor bij het zwembad of voor in de spa. Deze slide heeft inmiddels de status van fashionable en dat betekent dat deze ook op straat gedragen mag worden. Niet voor niets zien we de badslipper als mode item opduiken op de Fashion Week, maar ook de streetstyle fotografen leggen deze regelmatig vast op de gevoelige plaat. Gecombineerd met sokken en een high waist vintage Levi’s.