Topshop Unique nu te koop!

De pas op London Fashion Week geshowde Topshop collectie Unique is nu online verkrijgbaar. Van vrouwelijke feestjurken tot patchwork items met bont als detail: de herfstcollectie voor 2014 is zeer uitgebreid. Het thema van de Unique collectie is city girl chique met een vleugje vintage glamour. Niet voor niets omschrijft designer Emma Farrow de Topshop Unique vrouw als ”iemand met haar eigen gevoel voor stijl en die niet bang is om zich te onderscheiden van de massa.”

Van dag naar nacht 

32 items: genoeg om je hele kledingkast mee te vullen. Voor elke fashionista zit er dus wel wat tussen! Topshop laat zien dat fashion helemaal niet moeilijk hoeft te zijn en hartstikke draagbaar is. Unique is vooral bedoeld voor de vrouw met een gevoel voor stijl. Ze is aanwezig, zowel overdag als s ‘avonds. 

De Topshop Unique collectie is nu online verkrijgbaar: city girl chique met een vleugje vintage glamour. Alles over de Topshop Unique collectie 2014.

Prijzen 

De Unique collectie bevat vooral items die heel casual lijken, maar door de verschillende patronen en het diverse stofgebruik veel meer opvallen. De prijsklasse varieert tussen de 60 en de 590 euro en is dus vergeleken met de collectie van Topshop zelf een stuk duurder.