Stylefile Elizabeth Jagger

De prachtige 30-jarige brunette is de oudste dochter van Jerry Hall en Mick Jagger. Waarschijnlijk minder bekend als haar zusje Georgia May Jagger, maar dat maakt helemaal niks uit! Opgegroeid in een gezin met een rockster (vader) en een model (moeder). Geen wonder dat Elizabeth zelf ook een prachtig model is met haar eigen unieke stijl. 

Jagger genen

Elizabeth geeft zelf al aan dat ze veel van haar ouders heeft overgenomen, en dan vooral als het om fashion gaat. Haar moeder houdt van elegante en dramatische couturejurken en haar vader houdt van kleur. Dat Elizabeth van beide houdt is wel terug te zien in de volgende outfits. Niet allemaal even stijlvol, fashionable en flatteus, maar op de een of andere manier staat het haar toch! Ze lijkt op haar moeder – die een seventies vibe heeft- maar dan in een moderner jasje. 

Colorful

De 30-jarige rockchick is al sinds haar dertiende model en was te zien in onder andere campagnes van H&M, Mango en Lancôme. Een specifieke stijl heeft ze eigenlijk niet echt, ze draagt van alles! Netkousen, panties met printjes, glanzende bodysuits, kanten partyjurken en bloemenjurkjes. Eigenlijk komt alles wel voorbij. Wat wel opvalt is dat ze veel kleur draagt en ook veel glanzende stof! 

Haar en Make Up

Qua haar en make-up weet Elizabeth maar al te goed wat haar staat. De prachtige vrouw heeft enorm lange bruine lokken die ze vaak los draagt. Het is zelfs zo lang, dat in pikante shoots haar haren tot op haar buik hangen. Maar in 2014 had Elizabeth genoeg van haar bruine haar, en ze koos voor een oranje/rode kleur. We vinden haar op deze foto zelfs een beetje op Carice van Houten lijken. Qua make-up is Elizabeth niet te uitbundig. Voor rode loper gelegenheden kiest ze vaak voor rode lippen en wat donker opgemaakte ogen. Terwijl ze in het dagelijks leven kiest voor een natuurlijke eye look. 

Get the look

Wil je toch een beetje op Elizabeth Jagger lijken? Ga dan voor de jaren 70 stijl! Printjes en een beetje hippieachtig, dan zit je goed. Combineer een lijk rokje met een panty met print of ga voor een glimmende jurk! Volgens Elizabeth draagt zij op ‘bad days’ altijd kleur. Daardoor trekt ze de aandacht en komt ze zelfverzekerd over. Dus grijp je kans en probeer het gewoon eens!

Tekst Karlijn van Mil