Budget tip: Chloé vs. Zara boots

Inmiddels is het algemeen bekend dat Zara haar collecties baseert op designs van de grote modehuizen. Regelmatig komen we copycats tegen en worden modehuizen als Céline, Prada en Chloé nageaapt. Dit keer is die laatste aan de beurt en nemen we een paar laarzen onder de loep.

Budget proof

De jaren ’70 herleven aankomende herfst. Denk broeken met wijde pijpen, boho blousjes, cowboy hoeden en natuurlijk suède invloeden. Zo ook op het gebied van schoenen. Chloé introduceert fringed over the knee boots in een cognac kleur en laat dit design nou toevallig ook bij Zara verkrijgbaar zijn….

Copycat: Chloé vs. Zara boots. Alles over deze fashion copycat: Chloé laarzen vs. Zara laarzen. Vergelijk deze over the knee boots hier. Shop nu.

Chloé boots vs. Zara 

De laarzen van Chloé zijn gemaakt van leer en voorzien van franjes aan zowel de boven-als de onderkant. Een klein hakje en een gesp als detail maken het geheel af. Het prijskaartje? €595 euro. Voor velen van ons helaas onbetaalbaar,  maar gelukkig komt Zara met een goedkoper exemplaar, namelijk deze suède variant die wel erg veel lijkt op het ontwerp van Chloé. Zara gaat net als Chloé voor franjes aan zowel de boven-als onderkant van de laars. De bovenkant is anders aangezien Zara gebruik maakt van suede koordjes als detail. Het grootste verschil? De prijs natuurlijk. Waar je voor een paar over de knielaarzen van Chloé €595 moet neertellen, betaal je voor de laarzen van Zara ‘slechts’ €149 euro. Wat ons betreft een goede vervanger als je niet te veel geld wilt uitgeven aan de seventies trend!