Tattoo ontwerpen op een paar schoenen?

De naam Henry Hate zegt je waarschijnlijk niets, maar de kans is groot dat je ooit één van zijn ontwerpen hebt gezien op de huid van een celeb. Hate heeft namelijk een hele A-list clientèle op zijn naam staan. Met inktlovers als Amy Winehouse, Boy George en Alexander McQueen behoort Henry tot dé tatoeëerder van de sterren. Tijd om zijn talent vast te leggen op een paar schoenen?

Juist ja, je leest het goed. In samenwerking met schoendesigner Oliver Sweeney gaat Hate een lijn schoenen ontwerpen waar de echte tattoo freak dol op is. Je kunt namelijk een paar veterschoenen van Oliver Sweeney uitkiezen en deze laten customizen door de tatoeëerder. Compleet met een certificaat die staat voor de authenticiteit van de tattoo.

Tattoo ontwerpen op een paar schoenen? Lees hier alles over een tattoo ontwerpen op een paar schoenen naar keuze. Hoe dat kan lees je hier. Ontdek nu.

Van laarzen tot brogues, je kunt zelf het model kiezen. De tattoo zal worden geplaatst op het bovenste gedeelte van de schoen, zodat deze goed zichtbaar is. Je mag helemaal zelf bepalen hoe je schoenen eruit komen te zien. Kies je eigen design en Hate tatoeëert deze erop.

Maar daar hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan. De prijs voor een paar getatoeëerde schoenen? 1190 euro. Maar je steunt dan wel een goed doel. Van elke verkochte paar schoenen gaat ongeveer 60 euro naar de Amy Winehouse Foundation.