Suki Waterhouse ontwerpt voor Superga

Supermodel, liefje van Bradley Cooper, actrice… en binnenkort ook fashiondesigner! Suki Waterhouse mag een nieuwe skill bijschrijven op haar CV. De blonde Britse duizendpoot stapt in het samenwerkingsbootje met schoenenlabel Superga.

Suki’s plimsolls

Suki richt zich op plimsolls zoals deze sneakers worden genoemd. Denk hierbij aan het typische Converse All Stars model: canvas van boven en rubber van onder. Het 22-jarige model is naast dat ze optreedt als designer ook het gezicht van Superga: een stap zetten naar een eigen collectie voor het label zat er dus wel in.  Suki treedt met een eigen collectie in de voetsporen van Rita Ora en Alexa Chung die ook een coole sneaker collectie ontworpen in samenwerking met Superga. De sporty-chique trend is momenteel razend populair, Suki’s collectie past daar perfect tussen. Het Italiaanse sneakerlabel is veelzijdig waardoor je deze kan dragen onder zowel bloemenjurkjes als een slick vrouwensmoking. En met Suki aan het roer hoef je je geen zorgen te maken!

Augustus

De collectie is verkrijgbaar vanaf eind augustus. Tot de collectie behoren onder andere pasteltinten zoals suikerzoet roze en blauw, maar ook een dikke platform sneaker in felrood. Kortom, de stijl, vrouwelijkheid en speelsheid van Suki komt helemaal tot uiting!

Prijs

Alle designs kosten £68, omgerekend zo’n 85 euro.